Subscribe Us

CHP’DE GÖREV BÖLÜMÜ YAPILDI

CHP Tarsus İlçe Yönetim Kurulu görev dağılımı belli oldu. Gençlerin ağırlıklı olduğu bir yönetim kuruluna sahip olduklarının altını çizen Başkan Varal, “Bu partiye gönül vermiş çoğunluğunu gençlerin bulunduğu bir ilçe yönetimine sahibiz. Bundan sonra ki süreçte el ele, tek vücut olarak, toplumun tüm kesimleriyle iletişim halinde bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz.
Yerel seçimlerde yakaladığımız başarıyı genel seçimlerde de göstererek Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidara taşımak ve emeklinin, çiftçinin, esnafın, geleceğimiz olan çocuklarımızın, üniversite öğrencilerimizin, kısacası toplumun tüm kesimlerinin beklentilerini karşılamak ve azalan umutlarını yeniden yeşertmek için gece-gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bu noktada çıktığımız bu hizmet yolculuğunda benimle yan yana olan tüm yönetici arkadaşlarıma başarılar diliyorum” diye konuştu.
CHP Tarsus İlçe Yönetim Kurulu görev dağılımı şu şekilde oluştu:
İlçe Başkanı Av. Ozan Varal,
İlçe Sekreteri Hüseyin Ak,
İlçe Saymanı Haluk Gülbahar,
İlçe Eğitim Sekreteri Hülya Midem,
İlçe Bilişim Sorumlusu Yağmur Arslan,
Parti Örgütü, Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Bşk. Yrd. Özay Güngör,
Parti İçi Eğitim Sorumlusu Menderes Polat,
Basın Yayından, Halkla İlişkiler, Eylem ve Etkinliklerden Sorumlu Bşk. Yrd. Murat Çeliker,
Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Bşk. Yrd. Hüseyin Uğur,
Yerel Yönetimlerden Sorumlu Bşk. Yrd. Selahattin Şahin,
Ekonomi, İş Dünyası ve Meslek Odaları, Esnaf Odaları, Sendika ve Derneklerden Sorumlu Bşk. Yrd. Erhan Yıldırım,
Muhtarlardan Sorumlu Bşk. Yrd. Alpay Savcı,
Emekli Sorunlarından Sorumlu Bşk. Yrd. Hasan Sel,
Çevre ve Doğa Haklarını Koruma Politikalarından Sorumlu Bşk. Yrd. Niyazi Azimet,
Kültür ve Sanat Politikalarından Sorumlu Bşk. Yrd. Gülay Avcı,
Tarım ve Köy Politikalarından Sorumlu Bşk. Yrd. Murat Topçuoğlu,
Milletvekili, Organizasyon, Koordinasyon ve İletişimden Sorumlu Bşk. Yrd. Kadir Doğan.

Yorum Gönderme

0 Yorumlar