Subscribe Us

BASIN-DER YÖNETİMİNDEN BAŞKAN SEÇER’E ZİYARET

Tarsus Basın Der mensupları Derneği yönetim kurulu,Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e ‘HAYIRLI OLSUN’ ziyaretinde bulundu.
Ziyarette çeşitli konular üzerinde görüş alış verişinde bulunuldu. Sorularımıza içtenlikle cevap veren Başkan Seçer, yeni mezarlıkla ilgili sorumuza ” ilk etapta 170 dönümlük kısmı hizmete sokacağız. Ayrıca fakir vatandaşlarımızdan herhangi bir ücret talebimiz de olmayacak” diyerek Çamlıyayla yolu üzeri Eshab-ı Kehf dağı eteklerinde bulunan mezarlık alanı ile ilgili olarak geriye kalan kısmının da en kısa zamanda hizmete girmesi için çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
Asfaltlama ile ilgili sorumuza ise; yeni senede programlar çerçevesinde çalışmalar yapılacağını dile getiren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Seçer,” şehrimize hizmet için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Amacımız yaşanılabilir örnek bir şehir olmaktır. Bizi suya %10 zam yapmamızla ilgili eleştirenler var.Oysa günümüz şartlarında bu zam fazla değildir.Su ile ilgili giderlerimiz ise bu rakamın kat kat üstünde olmasına rağmen biz yine de su zammını en alt seviyede tutmaya çalıştık.”dedi.
İşçi çıkartmalarla ilgili olarak yönelttiğimiz soruya” partisi pırtısı her ne olursa olsun görevini düzgün yapmayan her kimse işine son verilecektir.Bunlar arasında kendi partililerimiz de var.Tazminatı ne ise de ödenecektir” diyerek net konuştu.
Ayrıca Tarsus Gösteri merkezi ile ilgili olarak ”bu bizim yetki alanımızda değil. Onu Tarsus Belediyesine sorun” yanıtını verdi.

Yorum Gönderme

0 Yorumlar